Onze vestiging in Brussel

Stacks Image 1456
Toyota City is in 2009 opgericht en heeft toen de activiteiten van de Garage Horemans (eertijds gelegen aan de Ninovesteenweg) overgenomen. De naam van onze concessie verwijst naar Toyota City, een stad in Japan en de thuishaven van de eerste fabrieken die Toyota Motor Corporation heeft opgericht.

Onze vestiging in Anderlecht is onderverdeeld in een showroom voor nieuwe wagens van 1000M² en een occasieshowroom van 300m². Wij beschikken tevens over een atelier voor de dienst na-verkoop van meer dan 1000m² waarbij 7 techniekers zich ontfermen over uw wagen.

Wij zijn een filiaal van Toyota Belgium en behoren tot de Inchcape Groep. Actief over heel de wereld (Gaande van België tot Australië en van Rusland tot Signapore) en met meer dan 300 verkooppunten is Inchcape één van de marktleiders in de automobielindustrie met merken zoals Toyota - BMW - Lexus - Jaguar - Mazda etc.

Sinds 2009 beschikt Toyota City over 2 vestigingen. Één in Anderlecht en de andere vestiging situeert zich in Zaventem, Leuvensesteenweg 438.

icon

Een vraag?
Hulp nodig?


of contacteer ons…

02 / 559 08 70Vraag een testrit aan Promoties Toyota brochures