Na verkoop

Stacks Image 1555
Stacks Image 1558
Stacks Image 1561
Stacks Image 1564
Express Service
Dankzij onze Express Service wordt u zo snel en zo goed mogelijk geholpen met dezelfde kwaliteitsgarantie. Door de competentie van onze technici, die voortdurend bijkomende opleidingen volgen, bent u zeker van onze kwaliteit.

Een klein onderhoud wordt, na afspraak, afgehandeld op minder dan een half uur. Een goede planning maakt het voor ons mogelijk om zo efficiënt mogelijk te werken en u de nodige klantvriendelijkheid te bieden. U kunt gebruik maken van ons groot vervangwagenpark, of u kunt wachten op uw wagen terwijl u kunt genieten van internet, televisie en dit met een tas koffie.

Neem daarom contact op met de receptie van onze dienst na-verkoop via het volgende telefoonnummer: +32 (0)2 725 12 00
Carrosserie
In geval van schade aan het koetswerk, zullen wij U eveneens ontvangen in onze site in Zaventem en zal uw voertuig in onze werkplaats in Vilvoorde hersteld worden.  Wij zijn vanzelfsprekend erkend door de belangrijke verzekeringsmaatschappijen en wij zorgen voor alle nodige contacten ten einde onnodige onaangename situaties te voorkomen.
 
Dankzij ons professioneel en ervaren personeel zorgen wij voor een duidelijk schadebestek en verlenen advies met betrekking tot de afwikkeling van uw verzekeringsadministratie.

Plan uw onderhoud! Maak een afspraak.

icon

Een vraag?
Hulp nodig?


of contacteer ons…

02 / 725 12 00Vraag een testrit aan Promoties Toyota brochures